Despre noi

Povestea Noastră

Bună, suntem Ștefan si Eliza, un om al băncii si o pasionată de lucruri naturale și bune. Totul a început de la un mic, mic bob de porumb, care a crescut și in 9 luni a devenit cea mai mare minune și bucurie a vieții noastre, Tudor.

Din acel moment ne-am dorit să ii putem oferi pe lângă dragostea noastră și tot ce ne dăruiește mai bun natura. Așa am început să deshidratăm acasă, cu un mic aparat de deshidratat, fructe, legume și amestecuri de fructe pe care noi le numim role.

Tudor a făcut o pasiune pentru aceste bunătăți, rolele de căpșuni și cele de pepene galben fiind printre favoritele micului nostru leu.

Cu pași mici si timizi am inceput sa punem la punct o micuță afacere locală prin care să putem produce cele mai bune fructe si legume deshidratate, cele mai delicioase role de fructe si delicii de legume.

Produsele noastre sunt alese cu grija, de la micii producători locali, spălate cu atenție si deshidratate la 45 grade, în așa fel incat să nu își piardă vitaminele și nutrienții atât de importanți pentru viața noastră și a copiilor noștri. Nici unul din produse nu conține zahăr adăugat, conservanți, coloranți și nici un alt fel de aditivi alimentari. Gustul atât de bun este dat doar de fructele și legumele perfect coapte. Bunătățile noastre sunt apoi ambalate in punguțe resigilabile, pentru a va putea bucura cat mai mult de prospețimea lor.

Ele pot fi luate ca și gustare în pauza de la grădiniță sau la școală, la serviciu cand dorim să ne reîncărcăm bateriile, legumele si delicile de legume dau o savoare aparte mancarii.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți alături de noi, minunata lume a fructelor, legumelor și rolelor de fructe deshidratate.